woensdag 17 augustus 2011

Anoniem Gekozen GKfers in Haags Gemeentemuseum

Tot 21 augustus is in het Haags Gemeentemuseum de Zomer Expo 2011 ' Anoniem Gekozen' te zien. Voor deze expo kon iedereen zich inschrijven, zowel amateur als prof, in alle disciplines. De werken werden beoordeeld zonder dat de jury de naam van de kunstenaar wist.  Het resultaat is verrassend en zeer veelzijdig. Er hangen 550 werken, de wanden van het museum zijn enorm vol.

Er hangt ook veel fotografie. Leuk was het ook om tussen de foto's een heel aantal GKfers te zien: Jan Banning, Katja Efting, Dolph Kessler, Martin Roemer. Hans Sas, Bernice Siewe, Alice Wielinga, Herman van Doorn, Mardoe Painter en misschien heb ik nog wel iemand over het hoofd gezien. Het is me een volslagen raadsel waarom ik er zelf niet hang, maar de inschrijving hiervoor was me even ontgaan, helaas.

Het was vandaag druk in het museum, de tentoonstelling is een hit, mede natuurlijk dankzij de de tv, die aan de selectieprocedure aandacht besteedde.  

dinsdag 9 augustus 2011

NiagaraThisWeek Article: Eat your heart out, Pamplona

NiagaraThisWeek Article: Eat your heart out, Pamplona

FOR IMMEDIATE RELEASE: HONORABLE MENTION WINNER OF PX3,Prix de la Photographie Paris

Melanie Rijkers of Netherlands was Awarded in the PX3 2011 Competition. De fotoserie Trash The Dress 09.09.09 won één van de 5 honorable mentions in de categorie press/stories professional.

Px3pressrelease2011 persbericht naar de Prix de la Photographie Paris.

A.s. zondag zal ik in Canada, Niagara Falls, de leading photographer zijn van the 1st annual 'Running of the Brides' event, supporting Wellspring.ca (cancer support). Kim & Kathy van Elope Niagara willen op ludieke wijze aandacht vragen voor de unieke trouwlokatie Niagara Falls. Niagarathisweek.com

Meer over 14 augustus event: Running Brides Canada press release of kijk op www.TrashTheDress.nlover het hoe en waarom